Monday, January 27, 2014

haiiiiiiiiiii

Bismillahirahmanirrahim.

Assalamualaikum diri sendiri. (diri sendiri sebab takda orang baca blog ni kahkah!)
Aku ingat nak jadikan blog ni as diari aku lah konon. jadi bila aku dah besar maksud aku dah dewasa sikit(hamboii curlass) aku dapat baca balik apa yang jadi dalam hidup aku. well, mungkin aku malas sangat sangat nak menulis, tulisan pun dah buruk hahaha.jadi dgn adanya blog ni macam eh best pulak kan.

Aku harap sangat2 takda orang bukak blog ni. hahaha. buat malu haku ja kehkeh. first entry untuk tahun 2014 ni macam err bosan la weh! so, disebabkan blog ni dairi aku kan. aku nak cakap apa yg jadi dalam hari2 aku. sebab aku ni pelupa banget sih! blog ni boleh lah remindkan aku. gituu...

Hari ni aku meniaga lagi. hmm panas sangat cuaca hari ni. tak tahan gilaaaaaaaa. umpama kulitku disiat siat ha gitu ler. ayat hiperbola sangat.. aku pun macam frust gak la dengan sikap kengkawan aku ni. macam hmmmmmm alaaaaaaaaaaaaa tak bestnya camniiiiiiiiiiii. entah lah masing2 macam maena tah perangai. aku tak boleh nak ramal. anddddd aku tau jugak aku ni pun bukan kawan yang baik sangat haa. tapiiiiiii...... kadang2 aku rasa masing2 macam selfish. entah, macam nak bolot sendiri jaa. aku penat kadang2 ni pendam sorang2. selalu aku bila nak fikir macam2 ni terus cakap kat diri sendiri, 'nad, jangan fikir nad. buang perkara tu dalam fikiran hang' and otomatiknya perkara yg serabutkan otak aku ni zappp lenyap. tapi sekejap ja. . .

kalau diikutkan baaaanyak sangat benda serabut, sedih... sedih tu sedih sangat. hidup aku ni kadang2 macam menyedihkan.. SANGAT k... hmm nanti lah aku cerita eh blog...

ada laman ni atleast, atleast kurang sikit benda dalam palahotakku ini. byeeeeeeee. nak simpan dalam draft je kehkehkehkeh

(aku silap eja diari lah!!! hahahaha ok malas ah nak betulkan. hmph publish!!)


No comments:

Post a Comment